Doğal Sele Zeytini yapmak için ağaçtan olgunlaşmış olarak toplanan zeytinler, sadece tuz ile evlerimizde yaptığımız gibi “bir kat zeytin bir kat tuz” eklenerek özel kaplarda bekletilir. Beklerken iyice tatlanması için kaplar periyodik olarak çevrilir. Her sene Nisan ayında çıkan sınırlı miktarda Doğal Sele Zeytini yeni hasada kadar biter. Kendine özgü acımsı tadı ve kıvırcık yapısı ile sevenlerinin vazgeçemedi bir zeytindir.
Fora, Natürel Sızma ve Riviera çeşitleriyle zeytinyağında doğallık, saflık ve güvenli ürün arayanlar için ideal bir seçim. Sofralık zeytin üretiminden ayrıdığımız zeytinlerden elde edilen zeytinyağımızın kalitesini üretim miktarını sınırlı tutarak koruyoruz. Zeytinlerimizin yanında meraklısana özel Fora zeytinyağımızı fabrika satış mağazalarımızdan bulabilirsiniz.
Ambalaj
Net Miktar
Naturel Sızma Cam Şişe
250 ml / 500 ml
750 ml / 1 Lt
Natürel Sızma Teneke
5 Lt
Riviera Teneke
5 Lt
Ege yöresinde evlerde yapılan geleneksel taş kırma tadını modern yöntemlerle üretilen yeni “Fora Taş Kırma” ürünümüzde bulabilirsiniz. Edremit çeşidi zeytinler, sadece su, tuz ve limon tuzu ile hazırlanan salamurasında tatlandıktan sonra özel makinelerde taş makaralarla baskı uygulanarak kırılıyor. Bir dilim limonla hazırlanan kavanozlarda satışa sunuluyor.
Ambalaj
Süzme Ağırlık
Kalibre
Cam Kavanoz
400 gr
351-380